Advertorial

Duitse startup bedenkt oplossing om van je oude tv een moderne tv

Door Journalist Gabriel Bertho, gepubliceerd op 16/07/2024

Share on twitter
Tweet

Bent u uw oude tv-toestel beu, maar wilt u geen fortuin uitgeven aan een nieuwe? Hebt u moeite om de kanalen te vinden die u leuk vindt, of wilt u meer kanalen die bij uw interesses passen? Als dit voor u het geval is, zoek dan niet verder, wij hebben de oplossing voor u gevonden!

Een veelbelovende Duitse start-up heeft een klein kastje ontwikkeld met de naam “TVSuperboost”.

In minder dan 5 minuten verandert dit kastje uw gewone TV in een Smart TV. Dit houdt in een TV die is aangesloten op duizenden kanalen die u op uw gemak kunt bekijken, naargelang uw smaak en voorkeuren. Welk programma u ook wilt bekijken, er is altijd wel een zender die het uitzendt.

Dankzij deze nieuwe technologie heeft u ook toegang tot duizenden films en series, om nog maar te zwijgen over muziek en spelletjes. U kunt ook alle essentiële applicaties.

Dit kleine doosje is een echte game changer en lijkt de toekomst van de televisie te zijn !

In minder dan 5 minuten heb je toegang tot een hele nieuwe wereld van entertainment.

Wat is TVSuperboost, het kastje waarmee u van uw TV een SMART TV kunt maken?

Enkele jaren geleden konden we niet anders dan een abonnement nemen bij een telefoonmaatschappij om televisie te kunnen kijken. Dit betekende dat je gebonden was aan een contract en hoge maandelijkse kosten moest betalen, ook al keken we niet veel TV. Gelukkig is er nu een betere oplossing: TVSuperboost.

TVSuperboost is een klein kastje dat nieuwe, geavanceerde technologie bevat, waarmee gebruikers toegang krijgen tot alle kanalen van over de hele wereld in betere kwaliteit. En in tegenstelling tot een applicatie aanbieder hoeft u niet elke maand een abonnement te betalen om van al deze diensten te genieten. U hoeft TVSuperboost maar één keer te kopen, wat veel zuiniger is.

Dit begint ondernemers ernstig te irriteren omdat het een 100% legale oplossing is en zij niets kunnen doen om te voorkomen dat mensen er gebruik van maken. Dus als u het beu bent te veel te betalen voor een slechte kwaliteit van de dienst, aarzel dan niet om een TVSuperboost aan te schaffen… Het kan de beste beslissing zijn die je ooit hebt genomen!

Hoe werkt het?

TVSuperboost is niet alleen een zeer economische oplossing, maar ook zeer eenvoudig te installeren. Het enige wat u hoeft te doen is het volgen van onderstaande stappen:

 

1. Zoek de HDMI-poort op de TV, die zich meestal aan de achterkant of zijkant van de TV bevindt.

 

2. Sluit de kabel van de TVSuperboost aan op de HDMI-poort van de TV.

 

3. Wacht tot het gele lampje gaat branden

 

4. Zet uw TV aan en geniet van alle voordelen van een Smart TV

 

U hoeft zelfs geen nieuwe programma’s te downloaden of updates uit te voeren. TVSuperboost is compatibel met alle soorten TV-toestellen die sinds 2003 zijn geproduceerd, ongeacht hun merk.

Bovendien hoeft u, in tegenstelling tot een operator, niet elke maand een abonnement te betalen om van al deze diensten gebruik te kunnen maken. U hoeft de TVSuperboost maar één keer te kopen, wat veel goedkoper is. Dit begint de exploitanten ernstig te irriteren, aangezien het een 100% legale oplossing is en zij niets kunnen doen om te voorkomen dat mensen er gebruik van maken.

Als u wilt dat uw TV-toestel weer wordt zoals voorheen, schakelt u gewoon de TV-versterker uit. Er is geen effect op de TV.

Als uw TV om een andere reden stuk gaat of u wilt een andere TV in een Smart TV veranderen, haalt u gewoon de TV Boosyter uit het stopcontact en sluit u deze weer aan op de TV van uw keuze. U kunt de TVSuperboost niet op twee TV’s tegelijk gebruiken, maar u kunt hem wel van de ene naar de andere TV schakelen wanneer dat nodig is.

Wat zijn de andere voordelen van TVSuperboost?

✅ Het scherm van uw telefoon of tablet op het grote scherm projecteren – Bekijk met één klik al uw foto’s, e-mails, video’s, games en meer op uw tv.

✅ Surfen op het internet

✅ Luisteren naar muziek – Gebruik de populairste muziek streamingdienstenzoals Spotify, Deezer of Apple Music om te ontspannen en te genieten.

✅ Toegang verkrijgen tot alle apps – Gebruik alle apps zoals sociale netwerken, het weer en meer.

✅ Spelletjes spelen – Speel niet meer alleen op een telefoon of tablet, maar verbeter je spelervaring en speel rechtstreeks op het tv-scherm.

✅ Snel en eenvoudig installeren – TVSuperboost wordt in minder dan 5 minuten geïnstalleerd.

✅ Veel ruimte besparen- TVSuperboost is een zeer discreet ontwerpapparaat dat in de meeste gevallen niet eens wordt opgemerkt.

✅ Een risicovrij en 100% legaal apparaat gebruiken- U loopt geen enkel juridisch risico door TVSuperboost te gebruiken en er is geen kans dat dit apparaat uw TV beschadigt.

Hoeveel kost TVSuperboost?

TVSuperboost is een veel kosteneffectievere optie dan de aanschaf van een gewone Smart TV of een abonnement bij een van de andere marktaanbieders. Het apparaat verzamelt geen persoonlijke gegevens en geeft geen reclame weer, waardoor deze oplossing perfect is voor degenen die maximale veiligheid willen met minimale inmenging in hun dagelijks leven!

Wat de prijs betreft, is TVSuperboost momenteel beschikbaar voor de helft van de prijs vanwege de commerciële release in Frankrijk op dit moment.

In plaats van voor 118€ wordt TVSuperboost verkocht voor slechts 59€ (het bedrijf heeft al een verklaring afgegeven dat er nooit meer zo’n grote promotie als deze zal komen).

Zij gebruiken al een TVSuperboost en dit is wat ze zeggen

“Ik wilde altijd voetbalwedstrijden kijken op Bein Sport, maar ik had niet genoeg geld voor een abonnement. En bestaat dit product, dit is het echt geweldig!”

– Arnold, 35 años

“Ik kocht TVSuperboost op aanraden van een vriend om alle kanalen te kunnen bekijken en ik moet zeggen dat het helemaal niet teleurstelt. Bovendien zijn mijn kinderen dolblij dat ze videogames kunnen spelen terwijl ze hun favoriete programma’s bekijken vanaf mobiele apparaten.”

– Cathy 51 años

“Het beste aan TVSuperboost is dat ik geen behoefte meer heb om mijn computer te gebruiken. Dit apparaat is echt de beste investering die ik ooit heb gedaan.”

– Shaun, 27 años

Conclusie: Is het een goed idee om de TVSuperboost te gebruiken?

Yes! TVSuperboost is de perfecte oplossing voor iedereen die zonder extra kosten wil genieten van alle TV-kanalen en hun favoriete toepassingen, zoals op een hypermoderne Smart TV.

Met dit apparaat kunt u de prestaties van uw TV optimaal verbeteren met functies die het bekijken van video’s of het spelen van games aangenamer dan ooit maken!

De kers op de taart is dat u in slechts 5 minuten naar een andere tv kunt overschakelen als u op een ander tv-toestel van het volledige dienstenaanbod wilt genieten.

Hoe kom ik aan een TVΒooster?

Pas op voor vervalsingen, want die voldoen niet aan dezelfde veiligheidsnormen als de originele TVSuperboost en werken mogelijk niet.

De TVSuperboost wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie, dus er is geen risico om het uit te proberen! Als u nu handelt, kunt u nog profiteren van de uitzonderlijke korting van 50% die slechts tot het weekend geldig is. Wacht dus niet om te genieten van TVSuperboost tegen een geweldige prijs!

Bestel die van u nu voordat ze uitverkocht zijn.

MARKETING DISCLOSURE: This website is a market place. As such you should know that the owner has a monetary connection to the product and services advertised on the site. The owner receives payment whenever a qualified lead is referred but that is the extent of it.

ADVERTISING DISCLOSURE: This website and the products & services referred to on the site are advertising marketplaces. This website is an advertisement and not a news publication. Any photographs of persons used on this site are models. The owner of this site and of the products and services referred to on this site only provides a service where consumers can obtain and compare.

© 2024 All Rights Reserved.